torsdag 31 januari 2013

Enkäten har landat

Nu har enkäten från Hyresgästföreningen anlänt och det är dags att fylla i den. Jag hittade ingen sista svarsdag angiven, men det är bra om den sänds tillbaka så snart som möjligt.

Svarskuvertet är förfrankerat och bara att lägga på lådan. 

I det stora kuvertet från Hyresgästföreningen finns en enkät och två andra A4. Det är ett kopierat ex. av Hyresgästintyget som de på första gården fick att skriva under och som gäller som juridiskt dokument. Varför vi fått en kopia av det nu och en kopia av ännu ett informationsblad som nådde ut till den första gårgen, är för att vi ska kunna se vad Riksbyggen har för planer, vad man anser är standardhöjande och hur hyrorna ska se ut och hur de ska fasas in under fem år. För att kunna få ett slags underlag till enkäten och på vad och hur vi ska svara. 

Den som mot förmodan inte fått någon enkät eller att det uppstår några andra problem eller frågor, hör av er till oss på mailadressen: mobiliseraskarpan@gmail.com, så hjälper vi till. Hyresgästföreningen ska givetvis också svara på frågor och telenumret till dem är 0771-443 443, växel. 

För er med dator finns en länk på baksidan av enkäten, att skriva in i webbläsaren och sedan svara elektroniskt. 

Läs, begrunda, svara och skriv som ni tänker och känner!
Mobilisera Skarpan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.