tisdag 12 november 2013

Trapplappar i Skarpan

Vi i Mobilisera Skarpan var ikväll och satte upp informationslappar i trapphusen. Jag lägger ut samma information här också:

Grannätverket Mobilisera Skarpan informerar:

Vi i Mobilisera Skarpan finns kvar även om vi kanske inte märks på samma sätt som i våras. Vi har efter sommaren haft täta kontakter med juristerna på Hyresgästföreningen och viss kontakt med Riksbyggen och kommunen i olika ärenden. Vi påpekade bland annat att man tagit bort gångbanan till och från busshåll - platserna på grund av bygget av parkeringsplatsen och kommunen lovade att försöka ersätta gång – och cykelbanan snarast möjligt. Vi får avvakta helt enkelt.

Som alla redan vet vann Riksbyggen även i Svea Hovrätt över hyresgästerna på första gården, på första etappen, därmed sätter renovering och på – och tillbyggnad igång. Första etappen har redan fått information om läget. Boende på de andra gårdarna, etapperna, får välja två tillfällen till info från Riksbyggen, den 14 eller 18 november. Besök mötena i Bäckskolans aula och ställ de frågor du har. Vi har alla rättigheter att få veta hur vår framtid i Skarpan ska se ut och vad som händer! Vi måste kunna få fatta genomtänkta beslut om våra liv och det kräver god information!

Riksbyggen har i tidningen Öppet Hus aviserat att man ska bedriva en tuff bostadspolitik och den känner vi alla av.
Det innebär att vi tänker att fortsätta med information till Skarpan och ge stöd till den som behöver. Vi kommer också att fortsätta med opinionsbildningen som vi påbörjade i januari 2013.

Det är bara att kontakta oss, vi finns att få tag i på flera sätt;

telefon: 0721 – 652587
Vi har en blogg: mobiliseraskarpan.blogspot.com
och en Facebook – grupp: Mobilisera Skarpan


Hör av er! / Mobilisera Skarpan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.