måndag 8 april 2013

Möte med jurister inför yttrande till Hyresnämnden

Med anledning av yttrande till Hyresnämnden

Torsdagen den 11 april klockan 19.00

i Hyresgästföreningens lokal Konstruktörsgatan 70

Juristchefen Zeljko Kranjec HGF
samt jurist Ingrid Buskas HGF

Vi samlas till möte i lokalen och får hjälp med och information om yttrande till Hyresnämnden och om hur processen i Hyresnämnden kommer att se ut.

Väl mött!

/ Centrala Hyresgästföreningen och
Mobilisera Skarpan, samt hyresgäster


------------------------

Ta med till mötet på torsdag, ärendenumret som står på aktbilaga 17 som kom med handlingarna från Hyresnämnden. Det behövs för att kunna fylla i en fullmakt om man vill bli företrädd av Hyresgästföreningen på det kommande sammanträdet med Riksbyggen i Hyresnämnden. 

Förbered ett eget yttrande till Hyresnämnden, som ska sändas in. Även om ni blir företrädda av Hyresgästföreningen, bör ni vara närvarande vid mötet med Riksbyggen eftersom var och en som inte skickat in sitt hyresgästintyg har olika skäl till det. Det är just det som Hyresnämnden ska reda ut.

Mötet på torsdag ska ta upp frågor, hur man skriver ett yttrande, med flera viktiga saker. Ha gärna funderingar och formuleringar klara, dessutom en lista på vad som är viktigt att få med till Hyresnämnden. Mötet är till för er boende som ska diskutera med Riksbyggen och dialogen är med jurister från Hyresgästföreningen, med vana från liknande ärenden.

När det gäller förlängning av tiden för inlämnandet av yttrande till Hyresnämnden, har centrala Hyresgästföreningens jurister bett om uppskov för alla boende. Uppskovet är fram till fredagen den 26 april. 





Läs gärna också blogginlägget på denna bloggen:
Med anledning av yttranden till Hyresnämnden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.